Fisch-Thomsen Consulting

 
 

Fisch-Thomsen Consulting råder over ressourcer til rådgivning i alle byggeriets faser fra idéudvikling til planlægning og endelig udførelse. Det overordnede mål er at hjælpe kunden med at løse komplekse udfordringer inden for byggeri. Metoden er at kombinere en høj faglighed med en indgående forståelse for kundens behov. FTC har en tæt relation til alle kunder og leverer altid en proaktiv rådgivning. FTC anser det for obligatorisk at udfordre sine kunder gennem udviklingen af effektive og langsigtede løsninger. 


 


For at levere den største værdi til kunderne og sikre den maksimale kvalitet i løsningerne, anvender FTC altid transparente og effektive processer. Effektiv projekteksekvering, risikostyring og løbende rapportering er faste ingredienser i ethvert projekt. Selve processens succes er i sidste ende afhængig af evnen til at lede og effektivt styre projektet hele vejen fra idéudvikling og planlægning til aflevering af det endelige byggeri. 

 Hos FTC måles succes i mængden af tilfredse kunder. FTC har en tæt relation til alle sine kunder og evaluerer løbende processen sammen med kunden. Målet er at levere projektstyring og rådgivning, der er værdiskabende for kunden.

 

 

Projektstyring

Byggestyring

Bygherrerådgivning


FTC - Fortunvej 49B - 2920 Charlottenlund - Telefon: +45 24 82 20 10 - hbft@ft-consulting.dk

Høj faglighed og forståelse for kundens behov

Målet er at levere maksimal værdi til kunderne

Tæt relation til alle kunder